Συχνές ερωτήσεις

Η Safety And Security απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες ώστε να καλύψει τις ανάγκες του στα θέματα ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας. Απευθύνεται, επίσης, σε κάθε εταιρεία που επιθυμεί να εκπαιδεύσει το προσωπικό της σε διάφορα θέματα αντιμετώπισης κρίσης. Παρέχεται ένα εύρος εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαμορφωμένων κατάλληλα ώστε να καλύπτει κάθε ένα άτομο εξατομικευμένα ή κάθε είδους εταιρεία αποτελεσματικά.

Παρέχονται εκπαιδεύσεις σε προγράμματα πρώτων βοηθειών, σε προγράμματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας και σε συνδυαστικά προγράμματα. Υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για τον πολίτη (άνδρα/γυναίκα) και για τον επαγγελματία (ένοπλο/άοπλο). Όλα τα προγράμματα μπορούν να διαμορφωθούν σε διάρκεια και κόστος ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κάθε εταιρείας.

Καλείτε στο τηλέφωνο της σχολής Δευτέρα-Παρασκευή 9-21:00. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε mail ή μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρείτε στη σελίδα μας. Ένας συνεργάτης μας θα σας απαντήσει έγκυρα και θα σας κατευθύνει κατάλληλα για να δηλώσετε συμμετοχή

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μην απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα και σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό μας να ορίσετε σε ποια από τις ήδη προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις θέλετε να ενταχθείτε ή να προγραμματίσετε μία νέα ημερομηνία που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας. Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την εξόφληση του κόστους εκπαίδευσης σε λογαριασμό της Safety And Security.

Με την ολοκλήρωση οποιουδήποτε προγράμματος λαμβάνετε ή πιστοποίηση (για τα προγράμματα πρώτων βοηθειών της RTI) ή βεβαίωση παρακολούθησης (για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα).

Οι ημερομηνίες των προγραμμάτων είναι «ανοιχτές» ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στα ωράρια του κάθε ενδιαφερόμενου χωριστά. Κατά διαστήματα οργανώνονται συγκεκριμένες εκπαιδεύσεις – events για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα μας στο facebook ή από το “ημερολόγιο”  του ιστότοπου.

Παρακαλούμε καλέστε μας Δευτέρα – Παρασκευή 9-21:00 ώστε να σας δώσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή email ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.