Απινιδωτές

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106830892 ώστε να προγραμματίσουμε επίδειξη του μηχανήματος και να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

Χαρακτηριστικά του μηχανήματος ZOLL AED PLUS: 

Λειτουργεί σύμφωνα με τον αλγόριθμο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (ERC Guidelines) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άτομα κάθε ηλικίας με τη χρήση των κατάλληλων ηλεκτροδίων. Παρέχει διφασική απινίδωση και λειτουργεί με μπαταρίες λιθίου υψηλής αυτονομίας. Το σύστημά του ελέγχεται αυτόματα περιοδικά και ο χρήστης ενημερώνεται από την οθόνη του μηχανήματος για οποιαδήποτε ενέργεια συντήρησης απαιτείται.

Διαθέτει μικρό όγκο και βάρος και ειδική θήκη μεταφοράς ώστε να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε, καθώς και ένα ζευγάρι ηλεκτρόδια ενηλίκων, και ένα σετ μπαταριών.

Εξασφαλίζει τη σωστή ενέργεια από τον ανανήπτη σε κάθε βήμα της απινίδωσης, καθώς διαθέτει σύστημα Real CPR Help και ηλεκτρόδια CPR-D padz για την παρακολούθηση και τη διόρθωση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης όπου χρειάζεται, ώστε να παρέχονται σωστές θωρακικές συμπιέσεις (σωστός ρυθμός – σωστό βάθος).

Παρέχει καθοδήγηση με οπτικές και φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά.

Αποθηκεύει στη μνήμη του δεδομένα απινίδωσης ώστε να είναι εφικτή η ανάγνωση και η αξιολόγησή τους μετά το πέρα της απινίδωσης από το ιατρικό προσωπικό που θα αναλάβει τον ασθενή.

Έχει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

Το κόστος συντήρησης και αναλωσίμων είναι ιδιαίτερα χαμηλό καθώς και οι μπαταρίες του και τα ηλεκτρόδιά του είναι εύκολα και οικονομικά ανανεώσιμα και ο χρόνος ανανέωσης τους στα 5 έτη.

Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία του  ZOLL AED PLUS στην Ελλάδα κάτι που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του άμεση πρόσβαση σε service, αναλώσιμα, αλλαγή πρωτοκόλλου (ρύθμιση του μηχανήματος σε νέα πρωτόκολλα ανάνηψης) όταν αυτό απαιτείται και σε εξαγωγή των καταγεγραμμένων δεδομένων ανάνηψης ώστε να δοθούν έγκαιρα στον θεράποντα γιατρό του ασθενούς.

Με την αγορά του μηχανήματος σας παρέχεται χωρίς επιπλεόν χρέωση ενεργοποίηση, παρουσίαση χρήσης και στην περίπτωση αγοράς και το ειδικού ερμαρίου αυτοψία χώρου και εγκατάσταση.