Ποιοί είμαστε

Η Safety And Security είναι Κέντρο Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής στελεχωμένο από έμπειρους Εκπαιδευτές Ενηλίκων. 

Τα στελέχη μας κατέχουν πλούσιο βιογραφικό στην Ένοπλη Φύλαξη Ευαίσθητων Στόχων (VIP Protection), στις Διεθνείς Αποστολές Ένοπλης Φύλαξης Πλοίων από πειρατεία (Maritime Security Contractor) και σε Ιδιωτικές Έρευνες και Υπηρεσίες (Private Investigator).   

Πιστοποίηση Εκπαιδευτή Ενηλίκων μη Τυπικής Εκπαίδευσης ΕΟΠΠΕΠ: ΕΒ46271

Κωδικός Εισηγητή ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ: 71099

Πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης Rescue Training International : TC756344

Πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης Combatives (dd10092017)

Πιστοποιημένο περιεχόμενο εκπαίδευσης Committee for Tactical Emergency Casualty Care (C-TECC)

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 (230327-4)

Eκπαιδευτικά προγράμματα & Υπηρεσίες

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Safety and Security απευθύνονται σε ιδιώτες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, σε επαγγελματίες φύλαξης και σε στελέχη σωμάτων ασφαλείας και σε εταιρείες ανεξαρτήτως αντικειμένου τους. 

Αφορούν σε μαθήματα παροχής Πρώτων Βοηθειών, Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας.

Όσον αφορά στις εταιρείες παρέχονται ειδικά διαμορφωμένα -όσον αφορά στο περιεχόμενο, στον απαιτούμενο χρόνο και το κόστος-  προγράμματα (κυρίως) πρώτων βοηθειών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τη φύση εργασιακού περιβάλλον κάθε εταιρείας. 

Παρέχονται επίσης υπηρεσίες συμβουλευτικής σε εταιρείες και προμήθεια και εγκατάσταση εξειδικευμένων μηχανημάτων και λοιπού υλικού παροχής πρώτων βοηθειών.

Στις εταιρείες ειδικού ενδιαφέροντος παρέχονται ακόμη υπηρεσίες συμβουλευτικής για την κατάλληλη στελέχωση τους με άτομα που έχουν τις γνώσεις και τη δυναμική να καλύψουν τις ανάγκες τους (αξιολόγηση ατόμων/ομάδων φύλαξης).

Εξερευνήστε στο μενού της σελίδας και επιλέξτε το είδος της υπηρεσίας που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Πιστοποιήσεις

Οι Συνεργάτες μας

Μας Εμπιστεύτηκαν

Ολοκληρώθηκε εκπαίδευση μέρους του προσωπικού της Ντάβαρης ΑΕ, στο πρόγραμμα πρώτων βοηθειών ‘Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση ΑΕΑ’. 

Στον χώρο της εταιρείας εγκαταστάθηκε Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής ZOLL AED PLUS σε ειδικό ερμάριο με συναγερμό.

 

 

Υπό την αιγίδα της LOGAS PHP ολοκληρώθηκε εκπαίδευση μέρους του προσωπικού της ERNST YOUNG στο Μαρούσι, στο πρόγραμμα πρώτων βοηθειών ‘Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση ΑΕΑ’

 

Στον χώρο του Nomad στο Χαλάνδρι, εγκαταστάθηκε Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ/AED) για χρήση από το προσωπικό σε ώρα ανάγκης. Με μεγάλη μας χαρά εκπαιδεύσαμε το προσωπικό στη Βασική Υποστήριξη Ζωής με Χρήση ΑΕΑ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άμεση επέμβασή τους σε περιστατικό ανακοπής για την αντιμετώπιση του οποίου έκαναν χρήση του ΑΕΑ και  η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ο άνθρωπος ανένηψε πλήρως και χαίρει πλέον άκρας υγείας.

Άλλο ένα μαγαζί στη γειτονιά μας που οι ιδιοκτήτες του συνειδητοποίησαν την μεγάλη σημασία του να γνωρίζουμε όλοι πρώτες βοήθειες. Το προσωπικό της Μπακαλοταβέρνας στο Χαλάνδρι εκπαιδεύτηκε στη Βασική Υποστήριξη Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. 

Σε συνεργασία με την LOGAS PHP ολοκληρώθηκε εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες  σε μέλη του προσωπικού της COCO-MAT στην Κηφισιά.

Μεγάλη μας τιμή το γεγονός ότι μας επέλεξε η Βρετανική Πρεσβεία για την εκπαίδευση του προσωπικού της στη Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση ΑΕΑ. 

H EBO Επιχειρήσεις ΑΕ – Ιατρικά Είδη μας εμπιστεύτηκε για την εκπαίδευση του προσωπικού της στη Βάσική Υποστήριξη Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΚΡΑΝ Ανώνυμος Εμπορική & Βιομηχανική Εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού μας εμπιστεύτηκε για την εκπαίδευση του προσωπικού της στη Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

H GM Transfer τουριστική εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες μεταφοράς μας επέλεξε για την εκπαίδευση του προσωπικού της (οδηγών και όχι μόνο) στην παροχή πρώτων βοηθειών: Βασική Υποστήριξη Ζωής Ενηλίκου και Επείγουσα Βοήθεια Παιδιού και Βρέφους, όπως και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Η φιλοσοφία μας

Η Safety And Security απευθύνεται εξίσου σε ιδιώτες πολίτες, επαγγελματίες και εταιρείες. Εκπαιδεύουμε άτομα ή ομάδες ατόμων, με στόχο την κάλυψη αναγκών που αφορούν στην ασφάλεια από κάθε είδους αιφνίδιο κίνδυνο – αποφυγή ή επιτυχή αντιμετώπιση. 

Παρέχουμε συμβουλευτική σε εταιρείες, με στόχο την κάλυψη των δικών τους αναγκών ασφάλειας – αξιολόγηση ή/και  εκπαίδευση ομάδων. Παρέχουμε επίσης τη προμήθεια κατάλληλου υλικού αντιμετώπισης πιθανού κινδύνου κατόπιν αξιολόγησης αυτού.

Με εργαλείο την βαθιά πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων, προσαρμόζουμε την εκπαίδευση σε κάθε άτομο, ξεχωριστά, και ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, και όχι το άτομο στην εκπαίδευση.