Γιατί να επιλέξω τον ZOLL AED PLUS

Ο απινιδωτής ZOLL AED PLUS λειτουργεί σύμφωνα με τον αλγόριθμο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (ERC Guidelines) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άτομα κάθε ηλικίας με τη χρήση των κατάλληλων ηλεκτροδίων. Παρέχει διφασική απινίδωση και λειτουργεί με μπαταρίες λιθίου υψηλής αυτονομίας. Το σύστημά του ελέγχεται αυτόματα περιοδικά και ο χρήστης ενημερώνεται από την οθόνη του μηχανήματος για οποιαδήποτε ενέργεια συντήρησης απαιτείται.

Διαθέτει μικρό όγκο και βάρος και ειδική θήκη μεταφοράς ώστε να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε, καθώς και ένα ζευγάρι ηλεκτρόδια ενηλίκων, και ένα σετ μπαταριών.

Εξασφαλίζει τη σωστή ενέργεια από τον ανανήπτη σε κάθε βήμα της απινίδωσης, καθώς διαθέτει σύστημα Real CPR Help και ηλεκτρόδια CPR-D padz για την παρακολούθηση και τη διόρθωση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης όπου χρειάζεται, ώστε να παρέχονται σωστές θωρακικές συμπιέσεις (σωστός ρυθμός – σωστό βάθος).

Παρέχει καθοδήγηση με οπτικές και φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά.

Αποθηκεύει στη μνήμη του δεδομένα απινίδωσης ώστε να είναι εφικτή η ανάγνωση και η αξιολόγησή τους μετά το πέρα της απινίδωσης από το ιατρικό προσωπικό που θα αναλάβει τον ασθενή.

Έχει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

Το κόστος συντήρησης και αναλωσίμων είναι ιδιαίτερα χαμηλό καθώς και οι μπαταρίες του και τα ηλεκτρόδιά του είναι εύκολα και οικονομικά ανανεώσιμα και ο χρόνος ανανέωσης τους στα 5 έτη.

Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία του  ZOLL AED PLUS στην Ελλάδα κάτι που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του άμεση πρόσβαση σε service, αναλώσιμα, αλλαγή πρωτοκόλλου (ρύθμιση του μηχανήματος σε νέα πρωτόκολλα ανάνηψης) όταν αυτό απαιτείται και σε εξαγωγή των καταγεγραμμένων δεδομένων ανάνηψης ώστε να δοθούν έγκαιρα στον θεράποντα γιατρό του ασθενούς.

Ακολουθεί πλήρης τιμοκατάλογος μηχανήματος και αναλωσίμων (Οι αναφερόμενες τιμές ισχύουν μέχρι αλλαγής τους από τον προμηθευτή).

Είδος Τιμή

(συμπεριλ. ΦΠΑ)

Απινιδωτής AED Plus (CPR-d padz, μπαταρίες, τσάντα) 1600,60
CPR-d padz, ενιαίο κit απινίδωσης ενηλίκων (>8 ετών ή 25kg) για AED ZOLL (5 έτη) 235,60
Σετ 10 μη επαναφορτιζόμενων μπαταριών LiMnO2, τύπου CR123A για AED ZOLL (VARTA ή DURACEL) 60,76
Stat padz ΙΙ, Πολυλειτουργικά ηλεκτρόδια ενηλίκων (>8 ετών ή 25kg) για AED ZOLL (2 έτη) 60,76
Pedi padz ΙΙ, Πολυλειτουργικά ηλεκτρόδια παίδων (<8 ετών ή 25kg) για AED ZOLL (2 έτη) Συμβατά με τα μόνιτορ ZOLL 173,60
Πράσινο, μεταλλικό επιτοίχιο ερμάριο απινιδωτή, με συναγερμό 173,60

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προγραμματίσουμε επίδειξη στον χώρο σας (χωρίς υποχρέωση αγοράς).

Παρέχονται ειδικές τιμές σε άτομα/εταιρείες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει ή προγραμματίσει εκπαίδευση σε εμάς, κατ’ ελάχιστον στο πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής με χρήση ΑΕΑ.